NB III

Jó hír az NB III-as csapatnál: hamarosan rendezik az augusztusi (!) fizetéseket

Rangadó
Rangadó

2016. 11. 17. 15:57

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya közleményt jelentetett meg Facebook-oldalán, amelyet alább változtatás nélkül közlünk.

KÖZLEMÉNY

A Tatabánya FC Kft. vezetősége ez úton tájékoztatja a tisztelt szurkolókat és érdeklődőket az elmúlt hetek történéseiről.
Sajnálatos módon a tulajdonosi kör egyik tagja sem, sem a többségi tulajdonos AGS Sport 23. Kft, sem Tatabánya Város Önkormányzata nem tett érdemi lépéseket az elmúlt időszakban a klubnál kialakult helyzet orvoslására. Az AGS Sport 23. Kft. olasz tulajdonosa szeptember eleje óta nem fordított komoly összeget a Tatabánya FC működtetésére, Tatabánya Városának november havi támogatása sem érkezett meg mind a mai napig az klub bankszámlájára.
Caroletti Úr – aki október végén hivatalosan lemondott ügyvezetői megbízásáról – azonban ennek ellenére mindent elkövet, hogy az alkalmazottak pénzhez jussanak. Ennek az eredménye, hogy saját forrásokból a héten rendezte/rendezi az alkalmazottak felé fennálló augusztusi és szeptemberi bérelmaradásokat. A pénzek érkezése folyamatban van az érintettekhez.
A Tatabánya FC ez úton is kifejezi köszönetét mindenkinek aki segíti a klubot a normális működés helyreállításában, egyben továbbra is várja helyi cégek, vállalkozók jelentkezését, akik akár pénzbeli akár más módon segítenének a csapaton.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.