NB III

Kabát Péter folytatja a tévés szereplést és bajnok lenne az ETO-val

Folyamatosan bombázzák a televíziós felkérésekkel az NB III-as ETO FC Győr 39 éves csatárát, Kabát Pétert, aki élvezte a szereplést az RTL Klub Nyerő páros című műsorában.

Kabát csöppet sem bánta meg, hogy elvállalta barátnőjével, Róka Adrienne-nel az RTL Klub felkérését, és részt vett a Nyerő páros című reality-vetélkedőben. Az ETO támadója csak azt sajnálja, hogy nem sikerült megnyerniük a versenyt, mivel nemcsak a futballpályán, hanem mindenféle vetélkedésben utál veszíteni.

– Nagy kihívást jelentett a műsorban szerepelni, hiszen hét párral voltunk összezárva, akiket korábban nem ismertünk – mesélte a Kisalföldhasábjain Kabát. – Furcsa, de visszanézve az adást, a tévé előtt ülve jobban izgultam, mint a játék közben. Így utólag az is kiderült, hogy sok játékostársunk hogyan viszonyult hozzánk, és emiatt többekben nagyot csalódtam. Sajnálom, hogy nem sikerült nyerünk Adrival, de az adás készítőitől csupa pozitív visszajelzéseket kaptunk, örülök, hogy elvállaltuk a szereplést.

A csatár elárulta, a műsor gyökeresen nem változtatott a barátnőjéhez fűződő kapcsolatán, talán egy kicsit még jobban összekovácsolta őket.

– Adrival nagyon szeretjük egymást, még ha ez talán nem is jött le annyira a képernyőről. A kapcsolatunk szilárd, annyi történt csak, hogy mi egyértelműen a játék megnyerésére koncentráltunk, és arra kevesebb energiát fordítottunk, hogy babusgassuk egymást a kamerák előtt. Az érzelmeim azonban változatlanok iránta, sőt, mivel már hat éve vagyunk együtt, jövőre szeretném őt feleségül venni.

Kabát bevallotta, az esküvővel kapcsolatban túl sok konkrétum még nincs, mert jelenleg teljes mértékben arra koncentrál, hogy az ETO-val kiharcolja a feljutást a másodosztályba.

– Az első pillanattól kezdve remekül érzem magam a klubnál – jelentette ki a támadó. – A szurkolóktól kezdve a vezetőkön át a társakig mindenki nagyon barátságosan fogadott. Tudták a klubnál, hogy a műsor miatt három hétig nem tudok a csapat rendelkezésére állni, de így is ragaszkodtak hozzám. A csapatban nagyon jó a rutinos és a fiatalabb játékosok aránya, a stadion gyönyörű, a drukkerek lelkesek, szóval minden adott, hogy elérjük a célunkat. Hogy az idény végén mi lesz velem, még nem tudom. Ha a Győr számítana rám, és én is úgy érzem, hogy még bírom fizikailag, szívesen fociznék tovább, de az is nagyon vonz, hogy Újpesten folytassam a sportkoordinátori feladataimat. Sőt, mivel élvezem a tévézést, és mivel az RTL-től egyre-másra jönnek a felkérések, biztosan a képernyőn is feltűnök még.

Olvasói sztorik