NB III

NB III: Bekő nem mondott le; egy érkező, egy távozó az ETO-nál

Balajti megy, Zamostny jön.

Nem maradt következmények nélkül a jelenleg NB III-ban szereplő ETO FC Győr hétvégi veresége. A másodosztályú feljutást célul kitűző zöld-fehérek gyenge játékkal szenvedtek vereséget szombaton az éllovas Érdtől, s csupán hetedikek a Nyugati csoport tabelláján – írja a Kisalföld.

A győrieknek nem ez volt az első vereségük ebben a szezonban, az első fordulóban Kaposvárott maradt alul a Bekő Balázs irányította együttes. A vezetőedző a hírek szerint benyújtotta lemondását, ám ezt a klub vezetői cáfolták.

Soós Imre szakmai igazgató a lap érdeklődésére elmondta, továbbra is Bekő Balázs a vezetőedző, viszont a keret változik. Az átigazolási időszak egyébként szerda éjfélig tart.

– Balajti Ádámmal magánéleti porblémái miatt szerződést bontottunk, viszont Zamostny Balázzsal megállapodtunk. A Sopronból érkező játékossal egy plusz egy éves szerződést kötöttünk – árulta el a szakmai igazgató, aki hozzátette: az átigazolási időszak végéig várhatóan lesz még változás, érkezhet, de távozhat is játékos Győrből.

Bár a szombati játékkal ő sem volt elégedett, Soós Imre szerint a csapat kerete még az NB II-ben is megállná a helyét, erre bizonyíték a török Trabzonspor ellen mutatott játék, de ez a teljesítmény egyelőre hiányzik a bajnoki találkozókon.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik