NB III

Elég a hitegetésből, Várhidi otthagyta a Tatabányát

Nem kapott fizetést, ezért búcsút int a korábbi szövetségi kapitány.

Az Újpesttel 1998-ban a klub utolsó bajnoki címét elérő szakember a sportfaktor.hu információi szerint felmondott a bányászvárosi gárdánál, amely jelenleg az NB III-ban szerepel.

– Hónapok óta hitegetnek a klubnál azzal, hogy megkapom a fizetésem, de nem teljesítették a szerződésben vállalt kötelezettségüket, csak ígérgettek – mondta Várhidi Péter. – Eddig tartott a türelmem, azonnali hatállyal felmondtam és az MLSZ-ben is jeleztem ezt a helyzetet.

Várhidi tavaly szerződött a klubhoz szakmai igazgatónak, de a bajnokság hajrájában már ő ült a kispadon is és az addig a középmezőnyben szereplő, csalódást keltő csapat hétből hét meccset meg is nyert vele.

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő klubot az elmúlt hetekben több alkalommal is megbüntette a honi futballszövetség fegyelmi bizottsága. Portilla Rodrigez Cristiannal szemben elmaradás miatt kétszer, a Georgios Pelagias és Csemer Gyula fizetésének átutalása is feledésbe merült, így miattuk egy-egy alkalommal büntette a testület a klubot, amelyet akár az átigazolási időszakból is kizárhatnak. Az anyagi nehézségek már a szakmai igazgatót is elérték.

A Tatabánya az NB II-ből nyáron kiesett Ajka elleni 2–-2-s döntetlennel kezdte a szezont, akkor még Várhidi Péter ült a kispadon.

A tatabányai labdarúgással kapcsolatban a kemsport.hu közölt egy cikket “Több tíz millióval tartozik az olasz tulajdonos” címmel. Ez lényegében a városi önkormányzat közleménye, ami arról szól, hogy a Massimiliano Caroletti vezette cég adósságai meghaladják az 50 millió forintot…

Olvasói sztorik