NB III

Kabát Péter az NB III-ba igazolt

Hivatalossá vált, hogy az ETO FC Győrbe igazolt az újpesti támadó.

Egykori klasszis csatárunk a Győr NB III-as csapatát segíti a feljutásban, játékosként – írja az Újpest FC honlapja.

– Úgy gondolom, hogy egy egész és minden szempontból teljes pályafutást hagytam magam mögött az NB I-ben, amelynek legszebb éveit itt, Újpesten töltöttem – nyilatkozta Kabát.

– Hálás vagyok a szurkolók szeretetéért, a megannyi élményért, amelyet a Szusza Ferenc Stadionban gyűjthettem. Amikor a klub vezetése felajánlotta nekem a sport koordinátori állást, nagy örömmel mondtam igent a felkérésre, mert így továbbra is szeretett csapatom mellett dolgozhattam. Idővel azonban egyre erősebb lett bennem az érzés, hogy nemcsak a pálya mellett lehetnék aktív.

– Egy régi mentorom keresett meg, hogy segítsem a győri csapatot céljaik elérésében. Sokat gondolkodtam a felkérésén, és végül arra jutottam, hogy ideiglenesen megszakítom sport koordinátori tevékenységemet, és egy évre aláírok a Rába parti együtteshez.

– Az NB III-as kitérőm után természetesen szeretnék majd visszatérni Újpestre, hogy folytassam az elkezdett munkát. Szerencsére Roderick Duchatelet tulajdonos és Gyarmati Eszter ügyvezető-igazgató ezúttal is nagyvonalú volt, és támogatták az elképzelésemet, így jövőre újra a fiúk mellett leszek.

Olvasói sztorik