NB III

Hét új játékos az ETO-ban

Simonfalvi, Földes, Graszl, Balajti, Tajthy, Kulcsár és Fejes érkezett.

Kora délután honlapunk is beszámolt róla, hogy az ETO FC Győr bejelentette első nyári igazolását, Fejes Jánost. Nem sokkal később a klub hivatalos honlapján további hat érkezőt is bemutattak.

Simonfalvi Gábor 28 éves védő/középpályás, a ZTE csapatától igazol az ETO-hoz, ahol az első mérkőzését 2005-ben épp a Győr ellen játszotta. Pályafutását, az eddig két pécsi kitérő mellett, Zalaegerszegen töltötte, 67 első osztályú és 138 másodosztályú mérkőzéssel a lábában nagy stabilitást adhat a védelemnek – írja a klubhonlap.

Földes Milán 23 éves jobbhátvéd, az előző szezont a Dorogban töltötte, de korábban a Kaposvárral szerepelt az elsőosztályban. A jobbhátvéd többször felölthette már az utánpótlás-válogatott mezét.

Graszl Károly 31 éves, tapasztalt védő, 82 mérkőzésen 4 gólt szerzett az első osztályban. Korábban megfordult már a Kaposvár, a Siófok és a Gyirmót csapatánál, de egy szezont Cipruson is töltött légiósként.

Balajti Ádám tagja volt a magyar korosztályos válogatottnak az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokságon, ahol a csapat bronzérmet szerzett. Balajti a Ghána elleni elődöntőben gólt szerzett. Az előző szezonban Szolnokon játszott, 70 NB I-es mérkőzésen szerepelt a Diósgyőr, a Debrecen, az MTK és az Újpest színeiben.

Tajthy Tamás 24 éves középpályás, a 2010-ben az ETO ellen debütált az NB I-ben, azóta összesen 58 mérkőzésen lépett pályára az Újpest és a Pápa mezében. Az előző szezonban az NB II-es Mezőkövesddel harcolta ki a feljutást az NB I-be.

Kulcsár Kornél 2010-ben tagja volt a hazai rendezésű U19-es elitkör selejtezőiben induló magyar válogatottnak. A még mindig csak 24 éves középpályásnak 70 NB I-es mérkőzése van, szerepelt a Kaposvár, a Haladás, a ZTE, a Pápa csapatában, az előző szezonban a Kisvárdánál 17 mérkőzésen lépett pályára a másodosztályban.

Olvasói sztorik