NB III

NB III: Bekő Balázs marad az ETO edzője, Soós Imre is munkába állt

Győrben bíznak még az NB II-es lehetőségben.

A jövőre vagy az NB II-ben, vagy továbbra is a harmadosztályban induló ETO FFC Győr vezetőedzője Bekő Balázs marad. Tíz játékost szabadlistára tesznek a jelenlegi keretből – írja a Kisalföld.

Befejeződött az NB III-ban a küzdelemsorozat és bár az ETO Futball és Futsal Club Győr a csoportjában nem végzett feljutó helyen, még elképzelhető, hogy jövőre az NB II-ben folytathatja a játékot.

– Nemcsak bízunk benne, hogy ránk mosolyog a szerencse, hanem teszünk is érte – fogalmaz bizakodva dr. Drucskó Zoltán, az ETO FFC ügyvezetője.

– Az NB II-ben június 13-án, hétfőn tizenkét órakor jár le a nevezési határidő. Az ETO a legjobb fel nem jutott helyen végzett az NB III-ban, amennyiben valamely előttünk végzett klub nem tudja teljesíteni az NB II-es indulás kemény feltételeit, abban az esetben a Magyar Labdarúgó Szövetség feltölti a második vonal mezőnyét. Ha bennünket felkérnek, akkor mi eleget tudunk tenni az NB II feltételeinek.

A klubnál mindenesetre semmilyen szinten nem múlik el nyomtalanul a várakozás alatti szereplés.
A jövőbeni indulástól függetlenül az elmúlt bajnokság hajrájában a győri kispadra beugró Bekő Balázs marad az ETO vezetőedzője, viszont jelentősen átalakul a játékoskeret.

– Bekő Balázs jól sikerült választás volt. A munkájával teljes mértékben elégedettek vagyunk, jelentős érdemei vannak abban, hogy az ETO a jelenlegi pozícióban várja a hétfői fejleményeket – folytatja dr. Drucskó Zoltán. – A vezetőedzővel szóban megállapodtunk a folytatásról, de a szerződést idő hiányában még nem írtuk alá. A játékoskeretben nagy változások lesznek a nyáron. Nyolc, de inkább tíz labdarúgótól megválunk és a helyükre NB I-et vagy NB II-t megjárt, a csapat számára erősítést jelentő futballistát igazolunk. Öten már aláírták hozzánk az átigazolási lapot, de a nevüket az ő érdekükben egyelőre nem kívánjuk nyilvánosságra hozni.

Meg nem erősített információk szerint az egyikük Graszl Károly, aki többek között Kaposváron, Siófokon és Gyirmóton is játszott, legutóbb pedig Kisvárdán futballozott.

Az ETO FFC-nél tevékenykedik a jövőben a győri származású Soós Imre, aki már napjainkban is sokat segít a klubvezetésnek az átigazolásoknál. A szakember legutóbb az NB II-es Kisvárda vezetőedzőjeként dolgozott.

Olvasói sztorik