NB III

„Visszaköltözött vérbeli meccshangulat” – csepeli közlemény a Fradi elleni derbi után

A hatalmas sajtóvisszhangot kiváltó és több, mint tízezer nézőt vonzó Csepel FC-FTC II. bajnoki mérkőzést követően a csepeli sajtóközleményt adott ki, amit az alábbiakban olvashatnak.

A Csepel Football Club vezetése ezúton fejezi ki köszönetét mindazoknak, akik hozzájárultak a 2016. március 13-án lejátszott Csepel FC–Ferencvárosi TC II. NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés zökkenőmentes -és a meglehetősen behatárolt körülmények ellenére- európai színvonalú lebonyolításához. Példaértékű volt, ahogy a tízezernél is több embert megmozgató rendezvény mindenféle rendbontást, atrocitást nélkülözött és kivétel nélkül minden korosztálynak felhőtlen szórakozást tudott nyújtani. Az ódon csepeli stadionba hosszú évek után visszaköltözött vérbeli meccshangulat jól példázta, hogy a talán kicsit zajos, ám alapjaiban kulturált szurkolásnak van létjogosultsága a magyar futballpályákon. Köszönjük szépen a rendőrség, a mentők, a biztonsági szolgálat, a hangosítást végzők valamint kollégáink áldozatkész munkáját, és nem utolsósorban a külföldi és hazai sajtó megkülönböztetett figyelmét, amivel hosszú idő után újra ráirányították a figyelmet egyesületünkre, mely a roppant szerény körülmények ellenére továbbra is ott van a magyar labdarúgás térképén, az utánpótlásban pedig példás mutatókkal is rendelkezik.
Bízunk benne, hogy a ferencvárosi és a csepeli szurkolók által sikerre vitt rendezvényünknek a lehető legtöbb pozitív hozadéka lesz a jövőben magyar labdarúgást illetően, a továbbiakban pedig mindenkit hívunk és szeretettel várunk a Csepel FC labdarúgó mérkőzéseire.
Csepel FC
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik