NB III

Megérkezett Törökországba a Nyíregyháza

Megérkezett Törökországba a Nyíregyháza Spartacus NB III-as csapata. A szombati edzés után vasárnap felkészülési találkozó vár az együttesre – adta hírül a klub a Facebookon.

A pénteki nap még az utazásról szólt, szombaton viszont már tréningek várnak a Nyíregyháza Spartacus játékosaira Belekben. Több füves pálya áll rendelkezésre, amelyet használhat a csapat. Az első felkészülési meccsre sem kell sokat várni, mivel vasárnap az FC Kairat ellen játszik a Szpari.

A Kairat az egyetlen kazah gárda, amely szerepelt egykoron a szovjet élvonalban, néhány éve pedig nemzetközi kupameccseket is vívott, és a Videotont hazai környezetben le is győzte 2-1-re az UEFA-kupában, de nyertek BL-találkozót is a szlovák Artmediával szemben. Egy éve három fordulót mentek a Európa-ligában, és csak a Bordeaux állította meg őket.

Három brazil légiósuk mellett spanyol, orosz és ír labdarúgó is erősíti a csapatot, így komoly játékerőt képviselnek. Jelenleg a második helyen állnak a kazah bajnokságban, egy pont hátrányban az Astanával szemben. A Szpari vasárnap délután játszik a Kairat ellen.

Olvasói sztorik