NB III

A Nyíregyháza nem mondja le a török túrát

Január végén utazhat külföldre az NB III-as csapat.

Jelen állás szerint Törökországban edzőtáborozik január végén a Nyíregyháza Spartacus, amely az elmúlt években rendszeresen ott készült fel a tavaszi szezonra.

A jó körülmények, valamint az elvégzett munka után jó bajnoki szereplés következett – hasonlóban bízik a klub vezetése most is, ezért már novemberben eldőlt, hogy januárban ismét külföldre utazik edzőtáborba a keret. A politikai helyzet azonban a térségben feszültté vált, ezért az orosz csapatok mellett több európai klub is más országot választott.

– Nálunk is felvetődött a kérdés, hogy utazzunk-e. Egyeztettünk a szervezőkkel, a szakmai stábbal, és néhány játékos véleményére is kíváncsiak voltunk, és jelen állás szerint Törökországban készülünk majd – mondtaa klub honlapjánBrekk János alelnök.

A tervek szerint január 22-én utazik el a csapat, amely több felkészülési mérkőzést is játszik majd az edzőtáborban.

Összeáll az Őze-csapat

Ismét összeáll a legendás 1997–1998-as Szpari. A Spartacus 1928 Egyesület december 21-én 18 órától a Centrál Hotelben szervez egy beszélgetést és találkozót, ahol jelen lesz Szatke Zoltán, Karkusz Anasztáz, Göncz Bertalan, Bessenyei Gyula, Nagy Sándor, Kondora József, Novák János, Kovács János edző és Őze Tibor vezetőedző. Sőt, Codru Gradinariu és Dican Ferenc érkezése sem kizárt.

Az eseményen a 17 évvel ezelőtti tudósítások és videók is láthatók lesznek, így újra átélhető majd a III. Kerület, a Dunaferr és a Tiszavasvári elleni győztes találkozó is. A szervezők minden Szpari-szurkolót szeretettel várnak.

Olvasói sztorik