NB II

Az utolsó pillanatban nyerte meg a ZTE az ETO elleni rangadót

Lejátszották a maradék 38 percet.

Mint ismert, a zord időjárási körülmények miatt 52 perc játék után félbeszakadt a Zalaegerszegi TE FC – WKW ETO FC Győr NB II-es rangadó. Az MLSZ döntése értelmében az 1-1-es állásnál abbamaradt mérkőzést szerda kora este folytatták.

Az 52. minutumban indult találkozóból tíz perc telt el, amikor Barczi Dávid kapott remek labdát, és védőjét megelőzve kapásból a hosszúba lőtt 14 méterről (2-1). Négy perccel később Lovrencsics Balázs kapott hasonlóan kiváló kiugratást, és ő sem rontotta el ziccerét (2-2).

A folytatásban is nagy csata folyt a pályán, de úgy tűnt, a puskaport mind ellőtték a felek: egészen a legvégéig újabb gól már nem esett (köszönhetően a többi között a hajrában is nagyot védő zalaegerszegi kapusnak, Zöldesi Illésnek), azonban a 95. percben megítélt hazai tizenegyest Bobál Gergely belőtte, így 3-2-re a hazaiak nyertek.

NB II, a 22. fordulóból pótolták

Zalaegerszegi TE FC – WKW ETO FC Győr 3-2 (1-1)
Gólszerzők: Bobál (27., 95. – a másodikat tizenegyesből), Barczi (62.), illetve Vukaszovics (31.), Lovrencsics B. (66.)

A forduló többi eredményéről itt számoltunk be.

Az NB II élmezőnye: 1. Gyirmót FC Győr 46 pont, 2. Zalaegerszegi TE FC 44 (13 győzelem), 2. Kaposvári Rákóczi FC 44 (12 győzelem), 4. Békéscsaba 1912 Előre 39, Budaörsi SC 38

Kiemelt kép (a félbeszakadt mérkőzésről): ZTE FC Facebook

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik