NB II

Novothny meg akarta mutatni, hogy nem minden focista bunkó

Ezért válaszolt idegen szavakkal a negatív szurkolói kommentekre.

Megírtuk: néhány napja szokatlan videót tett ki a Facebook-oldalára az NB I-es Újpest. Ebben Novothny Soma, a csapat támadója beszélt arról, hogy hogyan kezeli a negatív kommenteket, amelyek a csapat szurkolóitól érkeznek a közösségi médiában.

Igen, sajnos nagyon sok indulatos ember van, vagy indulatos kommentelő volt, akikre sajnos jellemző, hogy képesek az addigi introjektíven megélt külső világ percepcióját vulgárisan kommunikálni mind szerintem explicit és implicit módon is, amihez még hozzájárul némi passzív-agresszív dimenzió is a háttérben, ami nyilván nem esik jól, de ezt tudni kell kezelni – mondta akkor Novothny.

Egyesek szerint kioktató volt a sok idegen szó használata, mások pedig nem nézték ki a játékosból, hogy ezek önálló gondolatok. Ezekre is reagált az újpesti.

– Nem volt szükség idegen szavak szótárára, egy gyermekkori jó barátom pszichológiát tanul, s rengeteget beszélgetünk fociról, valamint az élet dolgairól. Tőle csentem el a kifejezéseket. Nem beszéltem meg vele előre, de nagyon büszke volt rám, amikor látta a felvételt. Egyúttal meg akartam mutatni, hogy – az előítéletekkel ellentétben – nem minden focista bunkó – nyilatkozta a Blikknek.

Címlapkép: ujpestfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik