NB II

Koponyatörést szenvedett a Soroksár játékosa

Néhány napot még a kórházban tölt Huszák Tamás.

Riasztó pillanatokat éltek át azok a nézők, akik vasárnap a helyszínen tekintették meg a Soroksár-Monor NB II-es bajnoki mérkőzést. A 2-1-es hazai sikerrel végződő találkozó 92. percében Huszák Tamás és Tóth Barnabás egyszerre értek oda a beívelt labdára, és óriási erővel összefejeltek. A vendégek játékosa szerencsésen megúszta a csattanást, a soroksári csapatkapitány azonban súlyos sérülést szenvedett.

– Bármilyen hihetetlenül hangzik, mindenre emlékszem – felelte klubhonlap érdeklődésére kórházi ágyán fekve Huszák. – Mindketten a labdát néztük, én menteni akartam, Barna gólt akart szerezni és összefejeltünk. A legriasztóbb az volt, hogy azonnal elkezdett ömleni a vér a fülemből. Mentővel a Merényi Kórház sürgősségi osztályára szállítottak, ahol még az éjszaka folyamán megállapították, koponyacsontom két helyen eltörött, s a fülem is bevérzett. Szerencsére agyrázkódásom nincs, a csont nem mozdult el, azaz műteni nem kell, de néhány napig így is bent tartanak. Az éjszaka nehezen telt, de azért már tudtam aludni néhány órát.

Huszák Tamásra még több neurológiai, fül-orr-gégészeti vizsgálat vár, mielőtt hazaengednék. A nem hivatalos orvosi vélemény szerint felépülése 4-6 hetet vehet igénybe, ám még kérdéses, hogy mikor térhet vissza a pályára.

Érdemes elolvasni a Vidi játékosának önkritikus értékelését is az MTK elleni vereség után.

címlapfotó: www.soroksarsc.hu

Olvasói sztorik