NB II

Hrepka is a Vasasban folytatja

Újabb gólerős játékos írt alá az angyalföldiekhez.

Birtalan Botond után egy újabb támadót igazolt a Vasas FC – jelezte a klub honlapja. A 31 éves Hrepka Ádám az elmúlt éveket az MTK-nál töltötte, ahol legutóbb bajnoki címet nyert az NB II-ben. Az előző szezonban 29 mérkőzésen 10 gólt szerzett.

– Nagyon örültem, hogy megkeresett a Vasas, hiszen egy nagy múltú klubról van szó, amelynek nem az NB II-ben van a helye. A Vasashoz való szerződésemben jelentős szerepe volt Kis Károlynak, akivel dolgoztam együtt Pakson. Akkoriban remek szezont zártunk a mostani vezetőedzőnkkel, és nekem személyesen is az volt a legsikeresebb időszakom az elmúlt éveket tekintve. Akkor 23 meccsen 7 gólt szereztem a kezei alatt. A Vasasnál egy kiváló társaságba kerülök, sok egykori csapattársammal fogok együtt játszani. Reményeim szerint sokat hozzá tudok majd tenni a csapat teljesítményéhez.

Hrepka Ádám 225 NB I-es mérkőzéssel rendelkezik, melyeken 58 gólt szerzett. Az élvonalban már 17 évesen bemutatkozott az MTK együttesében, ahol tagja volt a 2008-as bajnokcsapatnak. 2010-ben 10 hónapig már futballozott a Vasasban.

A támadó légióskodott Hollandiában és Izraelben is. A magyar válogatottban három mérkőzésen szerepelt.

Olvasói sztorik