NB II

Zoran Szpisljak újra magyar kispadot kapott – hivatalos

A váciaknál áll munkába a szakember.

A Vác FC hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Zoran Szpisljak lett a másodosztályú csapat új vezetőedzője. A váciak két és fél év közös munka után nem hosszabbítják meg Nagy Tibor vezetőedző június 30-án lejáró szerződését.

John P. Marshall tulajdonos köszönetet mondott Nagy Tibornak az elmúlt kettő és fél év munkájáért és az elért sikerekért:

Tisztelettel szeretném kifejezni hálámat, hogy Tibi 2015 novemberében átvette a csapatot és irányítása alatt nemcsak bent maradtunk az NB II-ben, de tavaly hatodik, idén tízedik helyet tudtunk elérni. Hatalmas erőről, bátorságról és munkáról tett tanúbizonyságot mindvégig. Most viszont úgy érzem, üzleti szempontból más irányba kell elindulnunk. Ettől eltérően azon vagyok, hogy Tibi továbbra is a váci labdarúgásban maradjon, és velünk együtt dolgozzon, hisz tapasztalata, tudása és akarata révén még több dolgot el tudunk érni közösen. Köszönöm a munkáját és kitartását!

Nagy Tibor helyét tehát július elsejétől a legutóbb – az őszi szezonban – Zalaegerszegen dolgozó Zoran Szpisljak veszi át.

Segítője Purguly Árpád lesz, aki korábban már Békéscsabán is együtt dolgozott a szakemberrel. Purguly az előző szezonban az FK Csíkszereda U 19-es csapatának volt a vezetőedzője.

címlapkép: Digi Sport, Reggeli Start, YouTube

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik