NB II

Visszavonul a Nyíregyháza támadója

Bajzát Péter szögre akasztja a cipőjét.

A másodosztályban szereplő Nyíregyháza Spartacus hivatalos oldalán jelentette be, hogy a klub legendája, Bajzát Péter befejezi a pályafutását. A nyáron a 37. életévét betöltő játékos több mint hetven alkalommal volt eredményes nyíregyházi színekben, de korábban megfordult a DVSC, a Győri ETO, a DVTK, a Pécsi MFC, a Mezőkövesd és a Soroksár együtteseinél is.

Kettős érzések vannak bennem, mert furcsa, hogy a vasárnapi lehet az utolsó meccsem. Annak viszont örülök, hogy Nyíregyházán fejezem be pályafutásomat, nagyon szép emlékek kötnek a városhoz, a csapathoz. De mostantól a futball utáni életre kell koncentrálnom, nem szeretnék elszakadni a focitól, de még nem tudom mit hoz a jövő – mondta a támadó.

Szexi felesége kikotyogta, Icardi hol folytatja a nyártól
Eldőlt a sorsa az Inter csapatkapitányának.

Bajzát a nyíregyházi klubhonlapon hozzátette, sok olyan dolog van, amire visszatekintve büszke, például a Debrecen játékosaként a Magyar Kupa döntőjében fiatalként lőtt két gólt, azzal nyertek, és őt választották a finálé legjobbjának.

Bajzát beírta magát a Szpari történelmébe. Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Az NB-I-ben és az NB-II-ben is kétszer-kétszer voltam gólkirály, Pécsen volt olyan meccsem, melyen öt gólt szereztem. És persze ott van a Szparival elért bajnoki cím 2014-ben, amikor feljutottunk az élvonalba. Hiányérzetem nincs, talán jó lett volna kicsit többet játszani külföldön, de örülök, hogy egy sikeres pályafutás van mögöttem – mondta Bajzát Péter.

A csatár több mint háromszáz tétmeccsel és közel kétszáz góllal a háta mögött akasztja szögre a futballcipőt.

BÚCSÚZIK A LEGENDABajzát Péter befejezi pályafutását. Több mint hetven gólt lőtt a Szpariban. A Szpari szurkolók…

Közzétette: Nyíregyháza Spartacus FC – 2018. május 24.