NB II

Kilencgólos thrillerben verte a ZTE az MTK-t

Meglepetésgyőzelem az NB II 36. fordulójának zárómeccsén.
 

Parádés és fordulatos találkozót játszott egymással a Zalaegerszegi TE és az MTK Budapest az NB II harminchatodik fordulójában, ahol a zalaiaknak létfontosságú lett volna a három pont megszerzése, hiszen a délutáni eredmények után már öt pontra nőtt a hátrányuk a bennmaradást érő tizenhetedik helyhez képest.

Már az első játékrészben négy gólt láthattak a nézők, Babati a 16. percben szerzett vezetést a hazaiaknak, majd a bajnokcsapat öt perccel később már 2-1-re fordított. Vernes Richárd remek emelése révén még a szünet előtt egyenlített a ZTE, de ami a fordulás után jött, az még az első felvonást is felülmúlta.

Ez történik, ha az Atlético gólt akar rúgatni Torresszel – VIDEÓ
A meccs előtti élőkép pedig maga volt a csoda.

Az MTK Budapest újra átvette a vezetést Kulcsár Tamás góljával, de ezen az estén Babatira és Vernesre nem volt ellenszere a fővárosiaknak. A második félidőben előbbi játékos egy, utóbbi pedig kétszer volt eredményes, végül a két csapat lemásolta a Levante és a Barcelona múlt heti kilencgólos meccsét, a ZTE 5-4-re verte az MTK-t.

A 36. forduló többi eredményét ide kattintva nézheted meg.

NB II, 36. forduló

ZTE FC–MTK Budapest 5-4 (2-2)
Gólszerzők: Babati (16.,75.), Vernes (41., 58., 65.), illetve Deutsch B. (19.), Hrepka (21.), Kulcsár T. (54.), Balogh B. (86.)

Olvasói sztorik