NB II

„Megverettek minket” ‒ kifakadt a magyar edző

Két szabályos gólt is elvettek csapatától.

A Csákvár szerdán 2-1-re kikapott a Budaörs csapatától az NB II-ben. Az eredmény láttán talán senki nem kapja fel a fejét, az viszont megdöbbentő, amit Szijjártó István, a Fejér megyei együttes vezetőedzője nyilatkozott a klub honlapján.

Még mindig nem akarom elhinni, hogy így megverettek minket. Hogy nem az elfogultság beszél belőlem, talán bizonyítja, olyan felvételek állnak a rendelkezésünkre, amelyek egyértelműen bizonyítják, két teljesen szabályos gólt vett el tőlünk a játékvezető asszisztense jelzésre ‒ nyilatkozta.

Mint kifejtette, az első félidőben, 0-1-nél Bokros Szilárd mélységből indulva futotta le a védőjét, szó sem lehetett lesről, és a csákváriak úgy találtak a kapuba, majd a 87. percben Sándor György gólpasszánál tökéletesen látszik, amint az asszisztens lemaradva húzza be lesnek a hibátlan átadást.

Ráadásul Berényi Tamás olyan ütközésért állította ki a hetvenedik percben, 0-1-nél Csonka Bonifác középhátvédet, amilyet alig három perccel korábban, a budaörsi kapu előtt szabályosnak minősített Kékesi Alex részéről. Ezek után aztán a 94. percben Czvitkovics Péter gólja azt jelentette, a Csákvár pont nélkül volt kénytelenek hazatérni.

Olvasói sztorik