NB II

Életmentő műtétet hajtottak végre a zöld-fehérek játékosán

Magatehetetlenül esett földre a védő.

A vasárnapi, Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzésen Koszó Balázs, az ETO FC Győr frissen igazolt belső védője súlyos koponyasérülést szenvedett, az éjjel meg kellett műteni. Legalább fél év kihagyás vár rá – írja a győri klubhonlap.

A PSG világsztárja már nem élvezi a futballt
Őszinte vallomás a dél-amerikai klasszistól.

Koszó Balázs a mérkőzés 59. percében egy szabadrúgást követően került ziccerbe, a labdát el is tudta fejelni Mursits Roland kapus mellett, aki bár nem szándékosan, de ököllel kiütötte belsővédőnket, aki eszméletlenül, magatehetetlenül zuhant a földre. Az orvosi stábunk azonnal a pályára rohant és megkezdték az ellátást, Balázs részben visszanyerte eszméletét a helyszínen, ezután vitték kórházba alapos kivizsgálásra.

JOBBULÁST BALÁZS !!!

Közzétette: Attila Lapincs – 2018. március 11.

 

A kórházban a vizsgálatok után kiderült, hogy Koszó a halántékcsont beroppanásával és vérzéssel járó koponyasérülést szenvedett, és az éjszaka folyamán életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, amely jól sikerült – tájékoztatta a klubot dr. Ágh László csapatorvos. Balázs a körülményekhez képest jól van, tudata tiszta, de minimum fél év kihagyás vár rá – tette hozzá.

Jelenleg az idegsebészet subintenziv részlegén kezelik, látogatása most még csak korlátozottan lehetséges.

Koszó Balázsért aggódik a magyar focivilág Fotó: eto.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik