NB II

Király csapatot vált – hivatalos

A Vasas fiatal támadója Csákváron bizonyíthat tavasszal.

A Vasas FC és a Csákvár megállapodott abban, hogy az angyalföldiek 23 éves támadója, Király Botond ez év június 30-ig az NB II-es bajnokság 19. helyén található csákváriakhoz kerül kölcsönbe.

Ezt olvastad már?
Autóbalesetet szenvedett a Fradi válogatott játékosa

Király a 2017–2018-as évad eddig eltelt 19 játéknapján csak egyszer kapott lehetőséget, kilenc percet az Újpest elleni 1-0-ra elvesztett dunaújvárosi mérkőzésen. A teljességhez tartozik, hogy a játékost sérülései is akadályozták abban, hogy ilyen keveset szerepelhetett.

A fiatal csatárt 2019. június 30-ig szóló szerződés köti a Vasashoz. Így szakvezetés a tehetség érdekét és fejlődését is figyelembe véve döntött arról, hogy több játéklehetőség reményében kölcsönadja egy alsóbb osztályú együtteshez.

Király kölcsönben távozott a Vasastól Fotó: vasasfc.hu

Csákvár: fiatal szélső is érkezett

Ezzel párhuzamosan a Csákvár hivatalos honlapja arról számolt be, hogy a klub tizenhét éves szélsőt is igazolt. Tamás Nándort a Puskás Akadémia adott kölcsön a napokban Csákvárra. A kézdivásárhelyi születésű fiatalember a felkészülési meccseken meggyőzte szakmai stábot, hogy erősítést jelenthet a tavasszal a kiesés elől menekülő csapat számára. Már a Honvéd ellen is remekül szállt be a játékba, szombaton, a Csepel ellen pedig megszerezte első góljait az Aqvital FC színeiben. Egyből kettőt is.

Tamás Nándor a Csákvár színeiben bizonyíthat Fotó: aqvitalfc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik