NB II

Ősszel tizenöt gólt vágott, leigazolta a Szpari – hivatalos

Ketten hosszabbítottak, de akár hatan is távozhatnak még.

A Nyíregyháza Spartacus FC friss tájékoztatásából kiderült, hogy vasárnap utazott el a másodosztályú klub Törökországba, ahol egészen január 21-ig maradnak. Nem utazott a többiekkel Kónya Márk, aki Balmazújvárosba igazolt és Máté Péter sem, aki még nem tudja, folytatja-e labdarúgó pályafutását.

VÁRATLAN! Másik NB I-es csapatnál tűnt fel
Nem kell a Fradinak a triplázó próbajátékos

Ott tartózkodik viszont a többiekkel Hornyák Marcell, akivel szerződést kötött a Szpari. A játékos ősszel 15 gólt lőtt az NB III-ban.

Csernák Martin iránt két csapat is érdeklődik, így őt a több játéklehetőség reményében kölcsönadja a klub, és Bíró Dominik is kölcsönbe kerülhet. Rezes László és Hermány Bence szabadon igazolható, ők ezért nem utaztak el az edzőtáborba. Ötvös Bence viszont ott van, őt Cigándra adta kölcsön a Spartacus egy évre, de a felkészülést a Nyíregyházával kezdte. A szakmai stáb határoz arról, marad-e a piros-kékeknél. Az U19-es csapatból több fiatal tehetség is profi szerződést kaphat, itt a szakmai szempontok mellett az emberi tulajdonságokat is figyelembe veszik a döntéskor.

Az is eldőlt, hogy Jova Levente és Rubus Tamás 2020-ig marad, mindketten meghosszabbították szerződésüket.

Sérültek és betegek

Fodor Ferenc egy kisebb betegséggel bajlódott de a többiekkel tréningezik, Nagy Máténak viszont kifordult a bokája és megsérültek a szalagjai.

Olvasói sztorik