NB II

Döntetlennel kezdett új csapatánál a korábbi Fradi-kedvenc

A Szeged 2011 romániai csapat ellen ikszelt Goran Kopunoviccsal a kispadon.

Szeged 2011-Grosics Akadémia – UTA Arad (romániai) 2-2 (1-2)

Felkészülési mérkőzés, Gyula, Grosics Akadémia.
Szeged 2011, I. félidő: Szántai – Tamaskó, Causic, Farkas M., Katona, Horváth A., Coroian, Molnár J., Kertész, Szabó P., Germán.
II. félidő: Molnár P. – Zabari, Causic (Farkas M.), Papp F., Achim, Hegedűs, Povázsai, Pászka, Kertész (Balogh G.), Nicorec, Zádori. Vezetőedző: Goran Kopunovics
A szegedi gólszerzők: Kertész, Zádori

Másfél héttel a felkészülés kezdetét követően lépett először pályára az NB II-es Szeged 2011-Grosics Akadémia, így az újonnan kinevezett vezető, a Ferencvárossal korábban a Bajnokok Ligájában is játszó Goran Kopunovics a román másodosztályban szereplő UTA Arad ellen debütálhatott a gárda kispadján – írja a delmagyar.hu.

A csapatban két próbajátékos kapott szerepet, a védelem jobb szélén az 1997-es születésű, legutóbb a Siófokban futballozó Tamaskó Ádám, valamint a 25 éves támadó, a legutóbb a Zalaegerszegben futballozó és az ősszel 15 mérkőzésen négy gólt szerzett Kertész Tamás.

A Szeged szerzett vezetést, miután egy szépen felépített akciót követően éppen Kertész érkezett kiváló ütemben, és fejelt az UTA kapujába, az aradiak azonban még a szünet előtt fordítottak, kihasználva két védelmi hibát. A fordulást követően ismét egy szépen felépített támadást követően volt eredményes a Szeged 2011, ekkor a balról érkező labdát Zádori Krisztián szintén fejjel továbbította a vendégek kapujába, ezzel kialakította a végeredményt.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia felkészülése szombaton 12 órától folytatódik, és az eredeti megállapodáshoz hasonlóan, mégiscsak Kiskundorozsmán fogadja a Szpartak Szabadkát, miután a felek az időjárási körülményekre való tekintettel mégis meg tudtak egyezni a műfüves borításban.

Fotó: delmagyar.hu
Olvasói sztorik