NB II

Az NB I-es újonc távozója máris új klubot talált magának – hivatalos

Vólent gólokat ígér.

Régi-új játékossal bővült a siófoki keret: Vólent Roland az NB I-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttesétől igazolt a másodosztályba – derül ki a Balaton-parti klubhonlapbeszámolójából.

Micsoda üzlet!
Alexis helyett újabb világsztárt venne Guardiola

Az 1992-es születésű csatár korábban már játszott Siófokon, többek között ő döntötte el a 2013–2014-es szezonban a Kisvárda ellen idegenben megnyert bajnoki mérkőzész, és ugyancsak győztes gólt szerzett Zalaegerszegen a Liga Kupa sorozatban. A szakmai stáb akkoriban robbanékonysága, gyorsasága és jó képességei ellenére mégis mellőzte.

Távozása után Balmazújvárosban új erőre kapott, és további találatokkal hálálta meg a bizalmat, majd Békéscsabán hatszor, a Szigetszentmiklós színeiben tizenegyszer, majd újra Balmazújvárosban hatszor volt eredményes.

Góljai számát gyarapítani akarja a Merkantil Bank NB II-ben sárga-kék szerelésben is:

– Megmondom őszintén, nagyon örülök, hogy megkeresett a klub. Igazából már nyáron is szóba kerültem Siófokon. Jól éreztem magam a csapatnál, amikor itt voltam, így jó érzés visszatérni. Örömmel várom a tavaszi szezont. Minimum hat-hét gólt szeretnék szerezni, de ha jól fog menni a játék, remélem többet is sikerül – nyilatkozta Vólent Roland honlapunknak.

Vólent a másodosztályban folytatja Fotó: balmazfoci.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik