NB II

Két játékosával is hosszabbított a Szpari

Jova és Rubus is aláírt.

Az elmúlt napokban folyamatosan tárgyalt játékosokkal a Nyíregyháza Spartacus vezetése. Két labdarúgóval ma szerződést hosszabbított a klub – kezdi beszámolóját az NB II negyedik helyén álló klub hivatalos honlapja.

A kapus, Jova Levente és a védő, Rubus Tamás is 2020 nyaráig meghosszabbította szerződését a Szparinál.

Ezt olvastad már?
Megvan Rudolf új csapata – hivatalos

– Nagyon megszerettem a várost, jól érzem magam Nyíregyházán! Szűcs Mihállyal a napokban ültünk le tárgyalni, és szinte azonnal igent mondtam, mert a klubnál remek munka folyik, a tulajdonos pedig olyan célokat tűzött ki, melyekért érdemes harcolni. Lucsánszky Tamással és Nagy Gáborral Soroksáron is együtt dolgoztam, jó az összhang és biztos vagyok benne, hogy Nyíregyházán is nagyon eredményesek leszünk – mondta a Fradi korábbi hálóőre, Jova.

– Nyíregyháza már a második otthonom, szeretek itt élni – kezdte Rubus. – Egyszer már nyertem Lucsánszky Tamással bajnokságot és tudom, hogy újra sikerülni fog a feljutás. Komoly munkát végzünk , ennek pedig meglesz az eredménye. Amikor leültünk egyeztetni, nagyon gyorsan megállapodtunk. Egy erős klub épül Nyíregyházán melynek én is részese lehetek.

Olvasói sztorik