NB II

Újabb két játékos igazolását jelentette be az NB I-re hajtó csapat

Továbbá egy távozót is bejelentett a klub.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy befutott az NB II-es Kisvárda első téli igazolása: Jánvári Gábor korábban már futballozott már a szabolcsiaknál.

Kiderült, a klub rajta kívül újabb két játékossal erősödött.

SZENZÁCIÓ!
Már túl az orvosin, Huszti Szabolcs visszatér az NB I-be

Negyven perc alatt teljesítendő nyolc kilométeres futással, no meg egymás közötti játékkal kezdte meg a felkészülést csapatunk a tavaszi szezonra – számol be az NB II-es Kisvárda hivatalos oldala. A szerda délutáni foglalkozás előtt Kondás Elemér vezetőedző és Révész Attila sportigazgató köszöntötte az egybegyűlteket, bemutatván az új játékosokat: a Haladástól érkezett, a nevelőegyesületével (17 évesen Kisvárdán az NB III-as csapatban mutatkozott be a felnőttek között) másfél évre szóló szerződést kötő Jánvári Gábort, a magyar felmenőkkel rendelkező szerb játékost, Rados Proticot valamint a Honvéd-Magyar Futballakadémiától igazolt Soós Dávidot. Az egyedüli távozó Erdélyi Botond, aki visszatért a Honvéd-MFA-hoz.

Kondás Elemér ismertette a játékosokkal a felkészülési menetrendet, azt, hogy kétszer utazik edzőtáborba a csapat, elsőként már vasárnap, erőgyűjtés céljából Egyiptomba, aztán február elején Törökországba, ahol már az edzőmeccsek kerülnek előtérbe. A felkészülés hat teljes hétből áll majd – a mostani az amolyan rávezető, nulladik hét –, a programban kilenc edzőmeccs szerepel.

A keret összetétele teljesnek mondható.

Edzésben a kisvárdiak Fotó: kisvardafc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik