NB II

A másodosztályban kapott kispadot a Fradi-legenda – hivatalos

Goran Kopunovics irányítja tavasztól a Szeged 2011-Grosics Akadémiát.

Supka Attila távozása után a korábbi gólerős csatár, Goran Kopunovics lett a Szeged 2011-Grosics Akadémia NB II-es csapatának vezetőedzője – jelentette be hivatalosan a klub honlapja.

A szakember legutóbb idehaza a szintén másodosztályú Siófok együttesét dirigálta, de előtte dolgozott Kínában, Vietnámban, Ománban, Ruandában és Tanzániában is. Kopunoviccsal másfél éves szerződést kötött a klub, az új vezetőedző segítője Szlezák Zoltán, az Újpest korábbi játékosa és edzője lesz, továbbá a szakmai stáb tagja marad Bekim Kapic és a kapusedző, Kujundzsics Zoltán is.

Kopunovics játékosként két idényen keresztül volt a Ferencváros játékosa és ezalatt több sikert is megélt a csapattal, bajnok lett és szerepelt a Bajnokok Ligája főtábláján.

Ezt olvastad már?
Remek meccset nyertek Dzsudzsák Balázsék – VIDEÓ

– Az alapcél a bennmaradás, a tabellán elfoglalt helyezésünk alapján ez adja magát. Persze, aki ismer, tudja jól, minden meccset meg akarok nyerni, ráadásul nem számokban és helyezésben, hanem minőségben és győzelemben gondolkodok mindig. Szép feladat előtt állunk, mindenesetre bízom a csapatban és magunkban is. A felkészülési program nem változik, marad a január nyolcadikai időpont, ekkor találkozunk először a játékosokkal. A szakmai stáb összeszokottságára nem lehet panasz, hiszen jön velem Szlezák Zoltán, akivel már Siófokon is együtt dolgoztam, rajta kívül Bekim Kapicot is jól ismerem, míg a kapusedzővel, Kujundzsics Zoltánnal korábban egy csapatban is futballoztam. Mindig a klub a fontos. Az mindenkor felettem és a játékosok felett áll. Már az első edzés előtt tisztázom majd a játékosokkal, hogy mit várok el tőlük, mi az, amivel sikeresek lehetünk közösen – mondta Kopunovics.

Fotó: ulloi129.hu
Olvasói sztorik