NB II

Mourinho, Simeone vagy Conte minden második magyar bajnokin eltiltott lenne

Túl szigorú a magyar közeg a búcsúzó gyirmóti edző szerint.

A szlovákiai Molnár Lászlóval kezdte meg az NB II-t az élvonaltól búcsúzó Gyirmót FC Győr, azonban a szakember 16 tétmeccs után máris távozni kényszerült: hat győzelem, négy döntetlen és hat vereség után közös megegyezéssel bontottak vele szerződést.

El Clásico:
Itt tart Cristiano Ronaldo felépülése

A szakembert most a Kisalföld szólaltatta meg, az interjúbanpedig szóba került vérmérséklete is, amely miatt több bírálat is érte:

– Erre azt tudom mondani, hogy nem vagyunk egyformák, minden edző más egyéniség. Én minden meccsen égek a pálya szélén, mert annyira szeretnék nyerni és úgy látszik, ez nem tetszett mindenkinek. Azt gondolom, hogy a magyar közegben Mourinho, Simeone vagy Conte is minden második fordulóban el lenne tiltva a kispadtól – mondta Molnár László, aki azt is elárulta: a klubbal korrekt volt az elválás.

Molnár László az idény közben távozott Fotó: gyirmotfc.hu

Mint ismert, utódja Hannich Péter lett, akiről Horváth Ernő, a Gyirmót FC Győr ügyvezetője a lapnak elmondta, még idén egyeztetnek az esetleges folytatásról. A szakembernek azonban nincs az NB II-es vezetőedzői kinevezéshez szükséges pro licence, így több lehetőség is szóba jöhet a jövőt illetően.

Olvasói sztorik