NB II

Egy hét alatt három meccs a stadionban: nehéz talaj fogadja az NB I-es csapatot

Két bajnoki között rendeznek Magyar Kupa-meccset a Haraszti úton.

Hivatalosan az őszi idény utolsó fordulójára kerül sor a hét végén, ám azt követően sem lazíthatnak még a másodosztályú csapatok. Sőt, a Soroksár SC-re kimondottan sűrű napok várnak – írja a klub hivatalos honlapja.

Óriási veszteség a münchenieknek:
Újabb Bayern-sztár dőlt ki hónapokra

Miközben a hetek óta tartó nyeretlenségi hullámnak köszönhetően komoly önbizalomhiánnyal küszködnek a Soroksár játékosai, egy hét leforgása alatt három tétmérkőzésen kell pályára lépniük. A sort most vasárnap a dobogóra pályázó Békéscsaba ellen kezdik a Haraszti úton, majd szerdán az NB I-es Diósgyőr legénységét fogadják a Magyar Kupa legjobb 16 közé jutásáért rendezendő összecsapáson. (Itt akár 2×15 perces hosszabbításra, tizenegyesrúgásokra is sor kerülhet.) Egy hét múlva pedig ismét hazai környezetben, már a tavaszi idényről előrehozott, Vác elleni bajnokin kell bizonyítaniuk, hogy igenis helyük van a középmezőny csapatai között.

Egy hét, három hazai meccs. Hogy a jelenlegi időjárási körülmények között ez a fokozott terhelés mennyire viseli meg a Szamosi Mihály Sporttelep centerpályáját? Vélhetően nem könnyíti meg a játszani akaró csapatok dolgát – teszi hozzá a soroksarsc.hu.

Három hazai meccsel búcsúzik a Soroksár 2017-től Fotó: soroksarsc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!