NB II

Nagy Ádám kénytelen abbahagyni a futballt

„Jó lenne azt hinni, hogy ez egy rémálom, de sajnos nem az, ez a szomorú valóság.”

Elvesztette csapatkapitányát az ETO FC Győr, a jelek szerint véget ért Nagy Ádám profi karrierje. A mindössze 21 esztendős futballista a Sopron ellen lépett utoljára pályára, gólt is szerzett.

Amint arról a győriek hivatalos honlapja beszámol, Nagy az MTK elleni mérkőzésen szenvedett agyrázkódást, ezt követően tüzetesebb orvosi kivizsgáláson esett át. A kivizsgálást követően az orvosi stáb vezetője, dr. Ágh László arról tájékoztatta a játékost és az ETO vezetőségét, hogy egy korábbi sérülés, vagy elváltozás miatt egészségügyi okokat szem előtt tartva csapatkapitánynak fel kell hagynia aktív labdarúgó pályafutásával.

NEM SEMMI
Nincs bocsánat: nyolc játékos repülhet Madridból

Ádám 11 évet töltött az ETO-ban, ezalatt az utánpótlás korosztályoktól kezdve 274 mérkőzésen lépett pályára, ebből 255 meccsen kezdőként, 66 gólt szerzett. A védő 18 évesen mutatkozott be az NB I-ben, ahol hétszer lépett pályára. Két és fél éve csapatkapitány, nagy szerepet vállalt a csapat NB II-es feljutásában.

– Nagyon nehéz ilyenkor mit mondani, igazából még fel sem fogtam, mi történt – mondta a fiatalember az eto.hu portálnak. – Jó lenne azt hinni, hogy ez egy rémálom, de sajnos nem az, ez a szomorú valóság. Gyakorlatilag egy olyan dolog ért véget, ami még el sem kezdődött. Időre van szükségem, hogy feldolgozzam ezt az egészet. Az ETO az életem, a mindenem, nagyon fáj, hogy többet nem tudok pályára lépni.

Szörnyű hír: Nagy Ádám nem futballozhat többet Fotó: www.eto.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik