NB II

Kondás szerint ez a Kisvárda kevés az NB I-hez

A másodosztály élcsapatának trénere azt is elmondta, hány erősítés kellene a biztos bennmaradáshoz.

Vasárnap délután az NB II csúcsrangadóján a Kisvárda Master Good hazai pályán 1-0-ra legyőzte az MTK Budapestet. Kondás Elemér csapata így a tabella élén pontszámban beérte a fővárosiakat, akik a jobb gólarányuknak köszönhetően még továbbra is elsők. A várdaiak vezetőedzője az M4 Sport Sportreggeli című műsorának adott interjújában már az NB I-ről is szót ejtett.

Ezt olvastad már?
Óriásit zuhant Dzsudzsák ára – FOTÓ

– Egyelőre nem foglalkozunk az első osztállyal, azon vagyunk, hogy gyűjtögessük a pontokat, ami eddig jól sikerül – kezdte Kondás. – Majd meglátjuk, hogy a végelszámolásnál mi lesz, van még hátra van húsz forduló, messze még a vége. A szezon elején tíz új játékos került a csapathoz, akkor az volt a cél, hogy minél hamarabb összerakjuk őket. Emellett legalább olyan szinten akartunk szerepelni, mint tavaly, amikor éppen, hogy lemaradt a feljutástól a klub. Most együtt van a társaság, akarják a sikert a fiúk.

– Minden átigazolási időszakban frissíteni kell, két–három új játékosra szükség van, akik pluszt tudnak adni a csapatnak, akik pedig nem játszották be magukat a csapatba, azoknak máshol kell lehetőséget biztosítani – mondta Kondás Elemér, később pedig arra is kitért, hogy ahhoz is kellene erősítés, hogy ez a csapat esetleg az NB I-ben bennmaradjon.

Kondás (balra) lehetett elégedettebb Fotó: Kisvárda FC Facebook/Nyulak Nikoletta
Olvasói sztorik