NB II

NB II: visszatérő bajnokával erősített az ETO

Nyolc évet már lehúzott a csapatnál.

Völgyi Dánielt nem igazán kell bemutatni az ETO FC Győr közönségének, de azoknak, akik nem ismernék a Győrben korábban nyolc évet eltöltő balhátvédet, íme, néhány alapadat:

Az 1987-es születésű bal lábas játékos Szegeden kezdte pályafutását 2004-ben. Ezután a Vasasnál folytatta, majd az Újpesthez igazolt. 2007-től győri színekben futballozott, 14-es számmal. 2010-ben fél évet töltött a Paksnál kölcsönben, majd visszatért Győrbe, hasznos tagja volt az ETO 2013-as bajnokcsapatának. Az utóbbi éveket Gyirmóton és Debrecenben töltötte, mostantól pedig ismét az ETO FC zöld-fehér mezében, 51-es számmal láthatják a szurkolók – tudatta a másodosztályú klub honlapja.

Olvastad már?
Eltiltotta Lipcseit az MLSZ

– Először is szeretném megköszönni a vezetőségnek, a klub tulajdonosának és az edzőknek, hogy megkerestek és bizalmat szavaztak nekem, hiszen az elmúlt fél évben sérülés miatt nem sokat játszottam. Nekem szívügyem az ETO, korábban nyolc évet töltöttem itt, sok mindent elértem ebben a klubban. A várost is az otthonomnak tekintem, minden szempontból úgy érzem, hazajöttem. Igaz, most nem ugyanaz a helyzet, mint régen, de attól még az ETO az ETO maradt. Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnom a vezetőséggel, és hosszú távú szerződést tudtunk nyélbe ütni.Úgy érzem, amikor itt játszottam, akkor a szurkolók elfogadtak és szerették a játékom, bízom benne, hogy most is szeretni és támogatni fognak, én mindent megteszek majd ezért. Remélem, a csapat segítségére leszek majd a játéktudásommal, igaz, egy kis időre biztosan szükségem lesz, mire ismét ki tudom hozni magamból a maximumot. Bízom benne, hogy a csapat sikeres lesz és ebben a szezonban is jó helyen végez, hiszen azért kötöttem hosszabb szerződést, mert szeretnék még az ETO-val NB I-ben játszani.

Völgyi visszatér Fotó: eto.hu
Olvasói sztorik