NB II

NB II: szándékosan okoztak sérülést a középpályásnak?

Dühösek az ellenfélre. A játékost mentő vitte kórházba, több vizsgálatot hajtottak végre a koponyáján.

„A győztes Sopron elleni mérkőzés legszomorúbb és érthetetlenebb jelenete a 69. percben zajlott le, amikor a vendégek 29-es számú játékosa sípszó után (!) letaglózta Hinora Kristófot. Sajnos tette mind élőben, mind a videófelvétel alapján szándékosnak tűnik” – így kezdte cikkét az NB II-es Nyíregyháza Spartacus Facebook-oldala. A Sopron ellen játszottak, 2-0-ra nyertek, az ellenfélnél Szabó László játszott a 29-es mezben.

„Ilyennek nincs helye sportpályán! Kristófot a mentők a stadionból a Jósa András Oktatókórházba szállították, ahol még vasárnap késő este több vizsgálatot hajtottak végre a koponyáján. Az biztos, hogy a szerdai kupamérkőzésen nem léphet pályára. A soproniak vezetőedzője és stábja is sportszerűen elnézést kért a mérkőzés után a megmagyarázhatatlan eset miatt.”

Ezt olvastad már?
Világsztár labdarúgóra „cserélte” Palvin Barbara Dzsudzsákot – FOTÓ

Lucsánszky Tamásnak nem volt könnyű dolga, mert másik cseréjét is kényszerből kellett végrehajtania.

– Forró Gyula egy hosszú kihagyás után tért vissza, és megbeszéltük a találkozó előtt, hogy ha izomfáradtságot érez, azonnal jelzi. Nem szeretnénk, hogy újra megsérüljön, ezért döntöttünk a cseréje mellett. Szerencsére neki nincs komolyabb gondja – mondta a lefújás után a vezetőedző.

Olvasói sztorik