NB II

A Fradi és a Videoton is figyelte, de Siófokra igazolt a szerb sztárcsapatból

Kölcsönbe érkezett.

Az 1997-es, szegedi születésű Senic Milán személyében új játékost köszöntött csapatában a BFC Siófok. Senic a szerb Crvena zvezda együttesétől érkezett Siófokra kölcsönbe – tudatta az NB II-es klub honlapja.

Ezt már láttad?
A Fradi védője a téma Hollandiában

Az átigazolási időszak vége előtt még sikerült rögzíteni a fiatal támadó szükséges dokumentumait a FIFA rendszerében, de a papírmunka a nemzetközi átigazolás miatt a szövetségek között több időt vett igénybe. A Ferencváros és a Videoton látókörében is ott volt Senic, aki a hétvégén már elutazik a csapattal Békéscsabára, és akár be is mutatkozhat a BFC Siófokban.

– A pályafutásom Szegeden a Tisza Volánban kezdtem el, ahonnan Németországba mentem tizenegy évesen. A TUS Koblenz igazolt le, és egy év után átkerültem a Bayer 04 Leverkusen csapatához. Végigjártam a korosztályokat, hét évet töltöttem el a patinás klubnál, majd egy negyedosztályú csapatnál folytattam, ez a TSG Neustrelitz volt. Itt csak három hónapig játszottam, mert kivásárolt a Crvena zvezda, onnan jöttem most végül kölcsönbe Siófokra – nyilatkozta a honlapnak Senic.

Senic a Siófokkal egyezett meg Fotó: BFC Siófok Facebook
Olvasói sztorik