NB II

Klubváltás előtt a Győr középpályása

Kulcsár Kornél tíz góllal segítette az ETO-t, mégis igazoltak a posztjára.

Még húsz éves sem volt Kulcsár Kornél, amikor a Kaposvári Rákóczi színeiben felhívta magára és a tehetségére a figyelmet az NB I-ben. Később megfordult a Haladás, a Zalaegerszeg, a Lombard Pápa, a Mezőkövesd és a Kisvárda csapatában is, voltak jobb és kevésbé jó időszakai, tavaly nyáron pedig Győrbe került.

Az NB III Nyugati-csoportjában 24 mérkőzésen lépett pályára, és tíz góllal járult hozzá az ETO FC bajnoki címéhez. Biztosnak tűnt a jövője, a nyári szünet viszont nem a várakozásainak megfelelően alakult. A Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, valószínűleg távozik.

Fotó: www.eto.hu

‒ Másfél-két hete volt egy beszélgetésem Soós Imre szakmai igazgatóval, aki elmondta, igazoltak még egy embert a posztomra, és mivel így már hárman vagyunk, nem tudja biztosítani a folyamatos játéklehetőséget. Úgy érzem, az előző idényben nekem is bőven benne volt a kezem, hogy az ETO feljutott, megérdemeltem volna, hogy bizonyíthassam, az NB II-ben is helyem van a kezdőcsapatban, de sajnos így alakult ‒ nyilatkozta a 25 éves középpályás.

Végül abban maradtak, ha lesz olyan ajánlat, olyan klub, ami Kulcsárnak megfelelő, akkor szabadon igazolhatóvá válik, tehát ingyen elengedik, pedig még van egy év a szerződéséből.

‒ Nevet nem szeretnék mondani, de volt is egy komolyabb, feljutásra pályázó NB II-es klub, ott viszont már betelt a keret. Ha egy héttel előbb szóltak volna Győrben, akkor oda el tudtam volna menni. További megkeresések is voltak a másodosztályból, de nem olyan jellegűek, amilyenre várok, mert sokkal többet érzek magamban. Ezzel természetesen nem őket akarom bántani, de komoly céljaim vannak ‒ fogalmazott Kulcsár, aki eddigi pályafutása során hetvenszer lépett pályára az élvonalban.

Bár a hónap végéig tart az átigazolási időszak, a középpályás szeretné, ha mielőbb eldőlne a sorsa. Olyan klubra vágyik, ahol folyamatosan játszhatna, és olyan edzőre, aki bízik benne.

Olvasói sztorik