NB II

NB II: kicserélik a gyepszőnyeget az ETO Parkban

Lehet, hogy a munkálatok a győri csapat első bajnoki meccsét is befolyásolják.

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) után ki kell cserélni az ETO Park centerpályájának gyepszőnyegét. A győri klub elnöke, Drucskó Zoltán reméli, hogy ez nem befolyásolja az első hazai NB II-es mérkőzésüket.

„A centerpályán lévő színpad elbontása után, jövő kedden vagy szerdán már el is lehet kezdeni a gyepszőnyeg cseréjét. Ugyanaz a cég végzi majd a munkálatokat, amelyik a Groupama Arénában is csinált már ilyet egy popkoncert után. Ott három nappal később válogatott mérkőzést lehetett játszani. Köszönjük Borkai Zsolt polgármesternek és az önkormányzatnak, hogy segítenek minket a probléma mielőbbi megoldásában. Ha ez valamiért mégsem jönne össze az adott időpontig, akkor a pályaválasztói jog felcseréléséről, vagy másik helyszín kijelöléséről is lehet dönteni” – nyilatkozta a Kisalföld című napilapnak Drucskó.

A győri csapat kerete egyébként még nem végleges, úgy tudni, Szabó Lukas iránt például a Vasas érdeklődik.

„Én nem tudok a Vasas érdeklődéséről. A hét elején egyeztettünk Vancsa Miklóssal, akkor erről nem volt szó. Egyébként pedig sajnálatos módon Szabó Lukas a felkészülési találkozókon korántsem játszott olyan formában, mint az elmúlt szezonban. A keretet szűkítjük, Nagy József szinte biztosan távozik, és rajta kívül lesz még talán három játékos, aki kevesebb lehetőséghez jut, őket kölcsön fogjuk adni, hogy a bérezésük ne a mi költségvetésünket terhelje” – tette hozzá a klubvezető.

Olvasói sztorik