NB II

A Puskástól igazolt a Győri ETO – hivatalos

Újabb rutinos játékossal erősítette keretét az NB II-be feljutó Győr. A 29 éves Szatmári Lóránd az NB I-es Puskás Akadémiától érkezett, kettő plusz egy évre írt alá az ETO-hoz. Szatmári pályafutása során 157 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, melyek során 17 gólt szerzett. Az U19-es és U21-es válogatottakban rendre szerephez jutott, a felnőtt válogatottban pedig kerettagként vették számításba.

Az irányító középpályás korábban játszott már a PMFC, az MTK, és a Paks színeiben is, az elmúlt két évet pedig Mezőkövesden és a Puskás Akadémiánál töltötte. Mindkét helyen alapembernek számított, és mindkét csapattal sikerült feljutni az NB I-be – írja az eto.hu

– Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam az ETO-hoz igazolni. Elsősorban szakmai szempontok vezéreltek, szeretnék minél több időt a pályán tölteni, minél több játéklehetőséghez jutni. Bízom benne, hogy teljesítményemmel a csapat segítségére leszek közös céljaink elérésében, és mihamarabb feljutunk az NB I-be – nyilatkozta a klubhonlapnak Szatmári Lóránd.

Olvasói sztorik