NB II

NB II: ismerős horvát védőt igazolt a Soroksár

Romic Danijel korábban Kozármislenyben, Pécsett és a Vasasnál is futballozott.

Mivel Lorentz Márton (Videoton, majd Siófok) és Gengeliczki Gergő (MTK) személyében két olyan játékos is távozott a nyáron az NB II-es Soroksár SC csapatától, akik a védelem közepén mozogtak a legotthonosabban, egyértelmű volt, hogy szükség lesz a pótlásukra, méghozzá a lehetőségekhez mérten hasonlóan rutinos játékos személyében.

Dvorschák Gábor (Nyíregyháza) már a felkészülés kezdete óta Lipcsei Péter vezetőedző irányításával készül, most pedig megérkezett a második középhátvéd is. A dél-pesti klub honlapjának beszámolója szerint a 24 éves, magyar felmenőkkel rendelkező ‒ tehát nem számít légiósnak – horvát Romic Danijel az új szerzemény.

Neve ismerősen csenghet a magyar szurkolóknak: a Cibaliában nevelkedett védő Kozármislenyben mutatkozott be hazánkban, majd a Pécs együttesében két évet töltött az NB I-ben és 42 mérkőzésen lépett pályára. Fél évet lehúzott az élvonalban akkor újoncnak számító Vasasnál, majd az izraeli másodosztályba (Hapoel Katamon) szerződött, ahonnan idén télen visszatért a horvát első osztályban szereplő nevelőklubjához.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik