NB II

NB II: a 17 éves tehetséget dicséri Szanyó Károly

A csákváriak szerdán egyhetes edzőtáborba utaznak Szlovéniába.

Az NB II-es Aqvital FC Csákvár tegnap remek játékkal 0-0-s döntetlent ért el a horvát első osztályban középcsapatnak számító HNK Cibalia Vinkovci ellen felkészülési mérkőzésen. Az összecsapást követően a vezetőedző, Szanyó Károly értékelt a klubhonlapon.

– A felkészülés jelen időszakához képest sok pozitívumot láttam a mérkőzésen, bár nyilvánvalóan akadtak hibáink is – dicsérte csapatát Szanyó. – Különösen az első félidőben mutatott játékkal lehetek elégedett, hiszen egy nálunk feljebb rangsorolt horvát együttes ellen tüntettük el az osztálykülönbséget. Abszolút partiban voltunk a szerdán NB I-es ellenféllel szemben négy gólt szerző Cibaliával. Sőt, azt hiszem a meccs legnagyobb helyzetét is mi hibáztuk el ekkor. A támadójátékunk hatékonyságán javítanunk kell, de a védekezésünk kezd rendben lenni. Az elmúlt napokban végzett munka tükrében tetszett, amit visszakaptam a csapattól, a hozzáállással pedig maradéktalanul elégedett lehetek. Egy felkészülési meccsen nem szoktam kiemelni senkit sem, de azt mindenképpen meg kell jegyeznem, a 17 éves Daróczi Zoltán játéka üde színfoltja volt a találkozónak. Minden megilletődöttség nélkül, jól futballozott a felnőttek között.

A csapat tagjai vasárnapra pihenőnapot kaptak. Hétfőn egy, kedden két edzés vár rájuk, majd szerdán egyhetes edzőtáborba utaznak Szlovéniába.

Olvasói sztorik