NB II

NB II: két középpályás írt alá Cegléden

G. Bíró Gergő és Majoros Szabolcs is profi szerződést kapott.

Saját nevelésű játékosaival erősített az NB II-es Cegléd: G. Bíró Gergő és Majoros Szabolcs is az U19-es együttestől került a felnőttekhez. Klausz László vezetőedző jelezte, hogy számít rájuk a csapatnál, így a napokban szerződést kötöttek a klubbal – írja a cegledfoci.hu.

G. Bíró Gergő 2007 óta a Cegléd igazolt labdarúgója. Végigjárta a különböző korosztályokat az utánpótlásban. Tagja és csapatkapitánya volt a 2015-2016-os szezonban ezüst, a 2016-2017-es szezonban aranyérmet szerző U19-es csapatnak. Posztját tekintve középpályás, de a védelem közepén is bevethető, itt játszott például a tavalyi szezonban a Diósgyőr elleni Magyar Kupa-visszavágón is a felnőttcsapat tagjaként.

Majoros Szabolcs szintén 2007-ben kezdte a pályafutását az egyesületnél, majd 2011-ben Felcsútra került a Puskás Akadémiára, onnan pedig 2013-ban Kecskemétre. Tavaly nyáron igazolt vissza Ceglédre, és meghatározó játékosa volt az U19-es csapatnak. Ő is nagy szerepet játszott abban, hogy az U19-es csapt bajnoki címet tudott szerezni. Intelligens játéka mellett 17 gólt is rúgott, ami szép teljesítmény a visszatérő játékostól. Posztját tekintve támadó középpályásként érzi a legjobban magát. A felnőtt csapatban a tavalyi szezonban a Diósgyőr elleni kupavisszavágón mutatkozott be.

Olvasói sztorik