NB II

Pintér Attila miatt kellett távoznia Lencsének Felcsútról

Ő maga is kezdeményezte volna a váltást.

Lencse László, az MTK Budapest labdarúgója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. A játékos többek között arról is beszélt, miért távozott a Puskás Akadémiától a feljutás után.

– Én is azt gondolom, hogy kivettem a részem a feljutásból. Tavaly nyáron volt több külföldi lehetőségem is, de akkor eldöntöttem, hogy itt maradok, segítek a csapatnak visszajutni az NB I-be – ezt meg is tettem. Azonban valaki úgy gondolta, hogy nem tettem eleget, ezért kellett elválnia útjainknak – mondta Lencse László, megerősítve, az a valaki a vezetőedző Pintér Attila volt. – Pontosan nem tudom, hogy miért kellett eljönnöm. Nyáron, amikor visszamentem, már hallottam, hogy több csapat szeretne leigazolni, az edző pedig megadta az engedélyt, hogy tárgyaljanak velem. Amikor visszatértem, akkor tudatta az edző, hogy nem számítanak rám, elmehetek. Én is ezt kezdeményeztem volna, nem akartam maradni. Konkrét választ nem kaptam, annyi, hogy a vezetőséggel úgy döntöttek, mással képzelik el a támadószekciót – így én és Tischler Patrik is mehetünk. Elfogadtam ezt a döntést.

– Tudom, hogy egy edző a játékos főnöke, és egy kapcsolat csak akkor működik, ha megvan mindenki felé a tisztelet és az őszinteség. Ez nem mindig volt meg a másik fél részéről, ezért is gondoltam úgy, hogy több időt nem bírnék itt ki. Ezt a döntést akkor is meghoztam volna, ha az edző számít rám.

Olvasói sztorik