NB II

NB II: egy sérült, egy visszatérő, egy új játékos Csákváron

Rekkenő hőség ide, verőfényes napsütés oda, az Aqvital FC Csákvár vezetőedzője, Szanyó Károly és kapusedzője, Szűcs Lajos nem ismer kegyelmet ezekben a napokban, alaposan megdolgoztatják játékosaikat.

– A múlt heti ismerkedés után most már napi két edzéssel készülünk a bajnoki rajtra, ráadásul szombaton már edzőmeccs is szerepel a programban – tudta meg az újdonsült szakvezetőtől a klub hivatalos honlapja. – Nincs okom a panaszra, mindenki nagyon tisztességesen dolgozik, érezni a srácokon, hogy bizonyítani akarnak. A keret egyelőre még nem kész, de reményeim szerint a szlovéniai edzőtáborba már kiegészülünk. Kiszemeltjeinkkel zajlanak a tárgyalások, ám mivel a legtöbb szerződés június 30-án jár le, kénytelenek vagyunk kivárni még ezt a néhány napot.

A kerethez kapcsolódó hír, hogy Lőrincz Attila visszatért a tengerentúlról és bekapcsolódott a munkába, míg Kiprich Dávid kisebb bokasérülést szenvedett, s emiatt kihagyta a szerdai foglalkozásokat. Az első napokat a csapattal töltő kapus, Zima Dávid már távozott is – a Dorog együttesében folytatja pályafutását –, ám Horváth Gábor máris kapott egy új riválist, a tavaszt Kozármislenyben töltő Horváth Dániel személyében.

A Csákvár első felkészülési mérkőzését szombaton 10 órakor vívja Felcsúton, amikor is a Főnix gárdáját látja vendégül.

Olvasói sztorik