NB II

Korábbi és jelenlegi fradista is érkezett az NB II-es élcsapathoz

Kovács Dániel, Dvorschák Gábor és Albert Ádám után újabb három játékos érkezését jelentette be a másodosztály egyik bajnokesélyese, a Soroksár SC. A hivatalos honlapon Dragóner Attila ügyvezető igazgató mutatta be a három új igazolást.

– Mindenben megállapodtunk, s tegnap már velünk is edzett a Mezőkövesdről érkezett Orosz Márk, valamint az elmúlt évet Budaörsön töltő Csillag Dáriusz és kölcsönbe megkaptuk a Ferencvárostól a védekező középpályás Derekas Zoltánt, aki néhány napja írta alá első profi szerződését az Üllői úton – tájékoztatta a soroksarsc.hu oldalt Dragóner Attila.

A 27 éves Orosz Márk ferencvárosi nevelésű támadó, aki pályafutása során idehaza megfordult a Szeged, a Pápa, a Dunaújváros és a Mezőkövesd együtteseiben is, valamint két évet légióskodott Olaszországban. Csillag Dáriusz 22 éves támadó középpályás, a Honvédban nevelkedett, előbb Kecskemétre, majd Budaörsre vezetett az útja. Az 1998-as születésű Derekas Zoltán védekező középpályás, már 2015-ben bemutatkozott Lipcsei Péter keze alatt a Fradi II-ben. Az elmúlt bajnoki szezonban már meghatározó tagja volt a kis-Fradinak, 29 alkalommal lépett pályára az NB III-ban.

A honlap azt írja, a tervezett átalakulásnak még nincs vége, a jövő héten további 3-4 fiatal érkezhet a Haraszti útra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik