NB II

Hat távozót jelentett be a Csákvár

Felcsúton kezdi meg a felkészülést a Szanyó Károly vezette együttes.

Még három nap és megkezdi felkészülését a 2017–2018-as másodosztályú bajnokságra az Aqvital FC Csákvár. Szanyó Károly vezetőedző egy, a tavaszi szezonhoz képest igencsak átalakuló kerettel kezdheti meg a munkát – összegzett a klub hivatalos honlapja.

Arról már korábban hírt adott a klubhonlap, hogy a Zalaegerszegtől és Videotontól kölcsön kapott játékosoknak (Kovács Dániel – időközben Soroksárra szerződött –, Gottfried Dániel, Sejben Viktor) vissza kellett térniük eredeti klubjaikhoz. Pénteken a keret további átalakulásáról tájékoztatta a honlapot Bertalan Zsolt ügyvezető:

– Vincze Viktor, Valleyos Dominique, Szalai Tamás, Kékesi Alex, Dániel Csaba és a régóta sérüléssel bajlódó dr. Hajdú Sándor máshol folytatja pályafutását. A színfalak mögött javában zajlanak a tárgyalások az új szerzeményekkel, ám hogy közülük kivel számolhat majd Szanyó Károly, csak a jövő héten válik hivatalossá.

A csapat június 26-án – a sporttelepükön zajló felújítási munkálatok miatt –, Felcsúton kezdi meg felkészülését az új idényre.

Olvasói sztorik