NB II

Soroksár: szabadon távozhat a gólkirály

Kapcsolódó cikkek

Kedden már beszámoltunk, új edzői stábbal kezdi meg a felkészülést a Soroksár a 2017-18-as másodosztályú bajnoki idényre: Lipcsei Péter vezetőedző és segítői, Deja Milovanovic, Tímár Ádám és Végh Zoltán ma délelőtt már át is estek a tűzkeresztségen.

A szerdai, 10 órai edzésre már reggel kilenctől folyamatosan érkeztek a játékosok a Haraszti úti sporttelepre, ám így sem tudták megelőzni új főnöküket, Lipcsei Pétert, aki segítőivel együtt már túl volt az első egyeztetésen Dragóner Attila ügyvezető igazgatóval – derül ki a klub honlapjának friss tudósításából.

Papp Máté nem hosszabbította meg lejáró szerződését, míg Bajzát Péter, Szilágyi Péter, Nagy Olivér és Peszmeg Viktor szabadon távozhat. Ugyan közel tucatnyi új játékos vett részt ma délelőtti első foglalkozáson, közülük még csak a Vasasban nevelkedett, egy évig Brazíliában védő kapus, Kovács Dániel (Csákvár), az NB I-es rutinnal rendelkező középső védő, Dvorschák Gábor (Nyíregyháza), valamint a gólerős támadó középpályás, Albert Ádám (Cegléd) kanyarította alá nevét a szerződésén.

– Négy új fiúval is mindenben megegyeztünk már, de a pecsét még hiányzik a kontraktusokról és természetesen a Ferencvárostól is kapunk kölcsön néhány fiatalt – mondta Dragóner Attilától.

A soroksáriak a felkészülés negyedik hetében szlovéniai edzőtáborba utaznak és több nemzetközi összecsapással készülnek a július 30-i bajnoki rajtra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik