NB II

Öt játékos érkezését jelentette be a lila-fehérek klubigazgatója

Ezzel még nincs vége, további erősítések is várhatók Békéscsabán.

Hétfőn elkezdte a felkészülést az előző szezonban az NB II ötödik helyén végző Békéscsaba 1912 Előre FC, amely klubigazgatója, Igricz Mihály adott interjút a hivatalos honlapon. A vezető több érkezőről és távozóról is beszámolt.

– Csak olyan labdarúgókat szerződtettünk, akik az előző klubjukban is meghatározó teljesítményt nyújtottak – kezdte Igricz. – Ennek tükrében pedig már közölhetem a konkrétumok nagy részét. Az Előrénél folytatja Nagy Sándor, aki első osztályú múlttal, rutinos védőként Ceglédről érkezik. Visszatér Békéscsabára Király Patrik, aki Szeged 2011 csapatától teszi át székhelyét. A Sopron volt szélvészgyors támadója, Eszlátyi István is lila-fehér mezben lép pályára a következő szezonban. Mindenki megnyugvására elmondhatom, hogy újabb egy évet tölt nálunk Ribánszki Laci, aki kölcsönben szerepelt nálunk és ezt sikerült még egy évvel meghosszabbítani a Mezőkövesddel. Ugyanígy kölcsön tudtuk venni, a váciak jó szereplésének – akik a hatodik helyen, mögöttünk végeztek – zálogát, Dlusztus Andrást, aki óriási szerepet vállalt ellenfelünk eredményeiben. A továbbiakban még legtöbb két igazolást tervezünk, a tárgyalások és a szerződéskötések további kiszemeltjeinkkel is igen előrehaladott fázisban vannak, de azért nem nevesíteném őket, mert a szerződéseken még nincs pecsét. Természetesen amint pont került a kontraktusokra, azonnal tájékoztatjuk a közvéleményt – mondta a klubigazgató.

Igricz a távozókról is szót ejtett és hivatalosan is megerősítette azokat azon játékosok távozását, akikről vasárnap este már beszámoltunk. Így Bagi István, Juhász György, Fabio, Kelemen Dávid, Spitzmüller István, Hrabina Alex, Bozsó Milán és Zelenyánszki László is máshol folytatja pályafutását.

Olvasói sztorik