NB II

NB I: a kiesőcsapattól három légiós távozott – hivatalos

Kapcsolódó cikkek

A Gyirmót FC Győr hivatalos oldalán számolt be arról, hogy három légiós is távozott a klubtól. A montenegrói nemzetiségű, Mijusko Bojovics a ciprusi bajnokságból, az Enosis Paralimni gárdájából igazolt Győrbe. A 28 éves belső védő huszonkét alkalommal játszott a bajnokságban és mindvégig kezdő és meghatározó játékos volt. Három gólt is szerzett a bajnokság során, és így a szintén három gólos, Novák Csanáddal holtversenyben a kieső Gyirmót legeredményesebb labdarúgója volt. Bojovics a következő szezonban Újpest szerelést húz.

Kristian Kolcak Szlovákiából, az MFK Ruzomberok csapatából érkezett. A 27 éves szlovák védő tíz bajnoki mérkőzésen kapott szerepet, kilenc alkalommal kezdő játékosként. A szorgalmas és megbízható labdarúgó, a védelem szinte valamennyi posztján játszott és rendszerint meg is oldotta a feladatát.

A 26 éves bosnyák–horvát származású Anto Radeljic, a bosnyák Zrinski Mostar csapatából szerződött Gyirmótra. A 198 cm magas védő tizenkét alkalommal játszott kezdőjátékosként a bajnokságban. Két gólt is sikerült szerezni a Gyirmót FC Győr gárdájában és a teljesítményével sem okozott csalódást – derül ki a klub beszámolójából.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik