NB II

Pintér: „Azt szerettem volna, hogy a bajnokcsapat edzője legyek”

A mezőkövesdieknek is köszönetet mondott a felcsútiak sikeredzője.

A Cegléd vendégeként gól nélküli mérkőzést játszott a Puskás Akadémia a másodosztály vasárnapi, 36. fordulójában, így a hátralévő két forduló eredményeitől függetlenül biztosította feljutását, valamint elsőségét.

A lefújás után Pintér Attila vezetőedző a klub honlapjánúgy fogalmazott, bármely ligában komoly fegyvertény két fordulóval a vége előtt biztosítani a bajnoki címet.

‒ Nagy nyomás volt rajtunk, a Puskás Akadémiától mindenki elvárta, hogy feljusson az első osztályba. A játékosaim mind az edzéseken, mind a mérkőzéséken mindent megtettek ezért az eredményért. Köszönettel tartozunk nekik, csakúgy, mint a Puskás Akadémia minden dolgozójának, akik megteremtették a feltételeket ahhoz, hogy ez a siker megszülethessen – nyilatkozta Pintér.

A szakvezető köszönetet mondott a mezőkövesdieknek is, amiért a téli szünetben elengedték Felcsútra.

‒ Hálás vagyok az ottani vezetőknek, hiszen nagyon korrektek voltak, és nagyon örülök, hiszen nagy erőfeszítésbe került, hogy ők is az első osztályban szerepeljenek, gratulálok nekik és nagyon boldog vagyok. Nem ismerek más eredményt, csak a győzelmet, egy tabella első helye pedig nálam a legfőbb győzelem. Mindenképpen azt szerettem volna, hogy a bajnokcsapat edzője legyek.

Pintér elmondta, edzői pályafutása 17. érmét szerzi a mostani szezon végén, és ebben a harmadosztályú eredmények nincsenek is benne. Nem kizárt, hogy a hátralévő két fordulóban több lehetőséget kapnak azok a játékosok, akik eddig kevesebbet szerepeltek, ennek ellenére ezeken a mérkőzéseken is győzelem lesz a cél.

‒ Azon vagyunk, hogy a Puskás Akadémiának minél jobb csapata legyen” ‒ nyilatkozta végül Pintér, aki a nyári erősítési tervekről még nem beszélt bővebben.

Olvasói sztorik