NB II

Reagált a balmazújvárosi klub: „Konkrétumok hiányában nem lehetett döntést hozni”

Dr. Tiba István úgy véli, nem a Kisvárda ellen, hanem Balmazújváros mellett vannak.

Honlapunkon is megjelent a másodosztályú kisvárdai klub hivatalos közleménye, melyben leírták, hogy bár a több egyeztetés során a balmazújvárosi vezetők nem jelezték, akadálya lenne a pályahasználatnak, nem haladt előre az ügy, később pedig hiába keresték az illetékeseket többször is, már nem reagáltak a megkeresésekre.

A közleményben leírtakat a Balmazújvárosi Sport KFT-ben a tulajdonos önkormányzatot képviselő dr. Tiba István honlapunknak határozottan cáfolta.

– Révész úr állítása szerint kilencszer is beszélt velünk. Ez a kilenc, csupán három alkalom és mindháromszor olyan alkalmazottal beszélt tőlünk, aki nincs döntési pozícióban – kezdte a Rangadónak dr. Tiba István. – A Sport KFT. tulajdonosa száz százalékban az önkormányzat, ahol a döntéseket a képviselő-testület hozza meg. Révész úrnak jelezték is, hogy a polgármester asszonyt kell keresni ebben az ügyben, akivel sem személyesen, sem telefonon nem beszéltek a várdaiak. Elküldtek egy megkeresést e-mailben, hogy szeretnének pályabérleti szerződést kötni, aminek a díjáról majd utólag megállapodunk. Ilyen a világon nincs… Ekkor két napon belül összehívta a polgármester asszony a testületi ülést, de konkrétumok hiányában nem tudtunk megalapozott döntést hozni.

– Azt helyesen írták a várdaiak, hogy a Cigándnak kölcsönadtuk a pályát a jelenlegi bajnokságra. De éppen emiatt határozta el az önkormányzat, hogy soha többet senkinek nem adjuk bérbe. Mivel önkormányzati klub vagyunk, nincs olyan támogatásunk és szponzorunk aki azt mondaná, hogy nem baj ha tönkre megy a fű, majd kicseréljük, van rá pénz. Nem így megy, nincs rá pénzünk, ezért nem adjuk kölcsön senkinek – kivéve utánpótlás-válogatottjaink vagy női válogatottjaink számára. Több megkeresés is érkezett – Békéscsabáról, Szegedről – már felénk, ők ellenben tudták, hogy a polgármester asszonyt kell keresni ezzel kapcsolatban. Nem a Kisvárda ellen vagyunk, hanem Balmazújváros mellett – zárta a Rangadónak dr. Tiba István.

Olvasói sztorik