NB II

NB II: Gyepes szerződést hosszabbított Soroksáron

Pál András és Huszák Tamás is marad.

Az NB II-ben remekül szereplő Soroksár SC több játékosának is lejár a szerződése a bajnokság végén, velük folyamatosan egyeztetnek a klub vezetői. A tárgyalások megfelelő ütemben, jó irányba haladnak, ennek köszönhetően hárman már alá is írták újabb megállapodásukat – írja a dél-pestiek honlapja.

Az egykori 26-szoros válogatott Gyepes Gábor korábban bajnok és kupagyőztes lett a Ferencvárossal, de a Vasasban és a Videotonban, illetve Angliában a Wolverhamptonban, a Northamptonban, a Cardiff Cityben és a Portsmouthban, valamint a malajziai Sarawak FC-ben is szerepelt. 2014-ben tért haza, Soroksáron eddig összesen 43 bajnoki és egy kupameccsen lépett pályára és középhátvéd létére 11 gólt szerzett. Idén nyáron lejáró szerződését most 2018. június 30-ig meghosszabbította.

Rajta kívül a 28 éves Huszák Tamás és a 31 éves Pál András további egy évre aláírt a Ferencvároshoz, amely ismét kölcsönadja őket Soroksárra.

A másodosztályú klub honlapja az edzőkérdésben is állást foglalt.

„Időről időre visszatérő kacsa lát napvilágot klubunkkal kapcsolatban a különböző elektronikus médiumokban. A jól értesültek szerint 2017 nyarától a Ferencváros legendája, Lipcsei Péter veszi át csapatunk irányítását. Lipcsei szerződése valóban lejár a Ferencvárosnál, és valóban elképzelhető, hogy más klubnál folytatja szakvezetői pályafutását, de a Soroksár SC és vezetőedzőnk, Lucsánszky Tamás közötti szerződés 2018. június 30-ig érvényes, és a csapat szereplését, fejlődését, táblázaton elfoglalt helyét látva egyik félnek sincs oka a váltásra” ‒ írták.

Olvasói sztorik