NB II

NB II: „Értékelhetetlen mérkőzés volt, elkeserítő színvonallal”

„Ha nézőként látom, visszakérem a jegy árát.”

A két győztes mecc­s után joggal bízhattak abban az NB II-es Nyíregyháza Spartacus szurkolói, hogy a hétközi fordulóban a Ko­zármisleny ellen nem kapnak ki kedvenceik. Nem így történt, és a baranyaiak a két ­csapat harmadik tétmeccsét is behúzták. Ráadásul a pontok mellett valószínűleg legalább két meccsre Rudolf Gergelyt is elveszítette a nyíregyházi csapat, mert a rutinos játékost utánrúgásért kiállították.

A pécsi túráról hazaérkezett együttes tagjai pénteken délután már edzettek, hiszen vasárnap jön az újabb megmérettetés, amelyen a Dorog lesz a vendég.

– Értékelhetetlen mérkőzés volt, elkeserítő színvonallal – kezdte visszapillantását a szon.hu-nak Véber György, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Ha nézőként látom, visszakérem a jegy árát. Ráadásul ezen a borzalmas előadáson mi még a gyengébbik fél voltunk. El vagyok keseredve, mert látom, tudom, hogy vannak problémák, ám amit csütörtökön a csapat művelt, az semmire nem emlékeztet. Ennél könnyebben idegenben aligha juthattunk volna három ponthoz. Egy sem lett belőle, elkeserítő teljesítménnyel. Érthetetlenül állók előtte, lehet engem ócsárolni és szidni, de az biztos, hogy az edzéseken nem erre vannak készítve. A gyengébbnél gyengébb teljesítmények mellett néhány játékosnál akarati problémákat is felfedeztem. A péntek és a szombat a kemény beszélgetések napját is jelenti, hogy vasárnapra rendezzük a sorokat.

– A legfontosabb az lesz, hogy a Dorog ellen friss legyen a csapat. Ennek megvan a módja, ezzel nem lesz probléma. A fejekben kell rendet rakni, most fel kell tennem bizonyos kérdéseket néhány játékosnak. Olyanokat, hogy mi a tervük ezzel a sportággal ott, ahol mindent megadnak? A keretben lesznek változások. Egyrészt Rudolf Gerit eltiltották, másrészt lesznek olyanok, akiknek tovább nem lehet megadni már a bizalmat, elsősorban az akarati tényezők miatt. Lesz néhány változás, de ezt egyelőre még nem tudom – fogalmazott Véber György.

Olvasói sztorik